2014. szeptember 26., péntek

Freeduino - Arduino - AVR, ATMEL panel - ATMEGA168 - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


Freeduino
Mit érdemes róla tudni?
A Freeduino egy ATMEGA168-20PU típusú mikrokontrollert tartalmazó panel, melyet ingyen letölthető szoftverrel C nyelvhez hagyon hasonló - mondhatnánk úgy is, hogy egyszerűsített C - nyelven lehet programozni. A megírt programot 1 kattintással tudjuk a mikrovezérlőbe tölteni USB-n keresztül. A mikrokontroller lábai ki vannak vezetve a panel szélén lévő csatlakozóba. Ahhoz, hogy a Freeduinot programozni tudjuk, nem szükséges ismernünk a rajta található mikrokontrollert, csupán egy kevés C nyelv és miminális elektronikai ismerettel már meg tudunk oldani egyszerűbb feladatokat. A Freeduino ezért ideális tanulóknakis, de hasznos elektronikában és programozásban jártas személyeknek is, mert a Freeduino segítségével pillanatok alatt megvalósíthatunk olyan áramköröket, melyek összeállítása egyébként lényesen tovább tartana. Én például gyakran használom LCD, RF adó/vevő, hőmérő és egyéb más áramkörök kipróbálásához, megismeréséhez. A Freeduino segítségével rengeteg időt spórolhatunk áramkörök fejlesztése során. További előnye, hogy USB-ről táplálható, de ha már rátöltöttük a programot, melyet a flash memória megőriz, számítógép nélkül is használhatjuk külső hálózati adapterről biztosítva a áramot.
LED villogtató példaprogram
Postázás, számlaadás és egyéb tudnivalók
500Ft a postaköltség előre utalás esetén
Ajánlott levélként küldöm a terméket
A levél tartalma 1 darab készre szerelt tesztelt Freeduino. USB Kábel és egyéb tartozék NEM jár hozzá! Szoftvere (fejleszői környezet) internetről szabadon letölthető.
Számlát állítok ki a termékről. Amennyiben a szállítási és számlázási adatok eltérnek, vásárlás után jelezze e-mailben. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy tekintem, hogy megegyezik a szállítási és számlázási cím.
A termék szabadon utánépíthető akár üzleti céllal is. Bővebb információ a www. arduino. cc és www. freeduino. org oldalakon érhető el.



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-17 20:14
. Freeduino - Arduino - AVR, ATMEL panel - ATMEGA168 - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése