2014. szeptember 25., csütörtök

MOLETTI ÁLOM FARMER FELSŐ/TUNIKA 46-48-50 UK 20 - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


FIGYELEM!!!!  A RUHÁT  MÁSHOL IS HÍRDETEM , ÍGY LEÜTÉS ELŐTT KÉRDEZZ!!!!
ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ TÖKÉLETES MINŐSÉGŰ FARMER ING/  FELSŐRÉSZ/BLÉZER ! SZABÁSÁBÓL, HOSSZÁBÓL, VASTAGABB ANYAGÁBÓL   ADÓDÓAN ÖNÁLLÓ DARABKÉNT DE AKÁR ALÁ TOPPOT VAGY BLÚZT FELVÉVE TAVASZI BLÉZER , KABÁTKÁNAK IS TÖKÉLETES VISELET!!!
SZÉP  ÁLLAPOTÚ! NEM BOLYHOS! NEM FOLTOS! SEHOL SZÁLHÚZÓDÁS! GYÁRI KOPTATÁSOKKAL!
A  VILÁGOSABB FOTÓKAT A SZABÁSA MIATT KÉSZÍTETTEM VAKUVAL! A VALÓSÁGBAN KÖZÉP FARMERKÉK A KÖZELI GOMBOS FOTÓ HASONLÍT RÁ A LEGJOBBAN!  
BELEÍRT MÉRET CASUAL 46 UK 20DE  NAGYOBBNAK IS ELMEGY , FŐLEG HA NEM ÖSSZEGOMBOLVA SZERETNÉD HORDANI! EZÉRT ÍRTAM A CÍMBEN NAGYOBB MÉRETEKET IS! TERMÉSZETESEN A MÉRT CM ADATOKAT NÉZD! DE SZÍVESEN VÁLASZOLOK MINDEN KÉRDÉSRE IS!: )
HÓNALJSZÉLESSÉG ÖSSZEGOMBOLVA 55CM*2
DERÉK 55CM*2 ALUL A SZÉLESSÉGE 59CM*2
HOSSZA 83CM
UJJHOSSZ 16+56CM
A SZÉP ÁLLAPOTÚ HASZNÁLT RUHA NEM AZONOS A BOLTI ÚJJAL!
A TÁROLÁS UTÁN ÖBLÍTŐ MOSÁS VAGY VASALÁS RÁFÉR A RUHÁKRA! DE NEM KOSZOSAK!!!!
 
Remélem nem fogsz csalódni termékeimben. Mivel nem vagyok tévedhetetlen, ezért, ha a megnyert termékkel valami gondod támad, kérlek először nekem írj, mindenre van megoldás! Nem szeretnék csalódást okozni!
A pontos postai árat csomagolás után tudom megmondani, ATTÓL FÜGGőEN HOGY ajánlott küldeményként, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összegért. PAPÍRBA VAGY DOBOZBA/+MIN. 200G/ CSOMAGOLOK!.
A termékeim  általában használtak, ezért megpróbálom a legjobb fotókat készíteni. Az általam felfedezett hibákat a termékleírásban közlöm. Ettől
eltekintve apró hibák előfordulhatnak.
Az új termékeket mindig jelzem már a címben is!!!!
Nézz körül a többi termékem között is, ha találsz valamit  postaköltséget spórolhatsz! Sima levélként csak a vevő felelősségére postázok!
VATERAFUTÁRRAL IS SZÁLLÍTOK!!!
 
Rendelés esetén átvehető személyesen Tatabányán, a vásárlást követő első munkanaptól, bármely hétköznapon, vagy postai úton 



Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2014-10-15 23:53
. MOLETTI ÁLOM FARMER FELSŐ/TUNIKA 46-48-50 UK 20 - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése