2014. december 29., hétfő

DHA agyserkentő 500MG 30DB VITAMIN tanulás - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


NYUGATI, WESTEND KÖZELÉBEN ÁTVEHETŐ!
DHA AGYSERKENTŐ 500MG/30DB VITAMIN AKCIÓ!
Összetétel
Egy adag mérete 1 lágyzselatin
 
Mennyiség adagonként
Napi érték% *
Kalória
15
 
Kalória Zsír
10
 
Total Fat
1, 5 g
2%-os
Koleszterin
5 mg
2%-os
Calamarine Ÿ EE Marine Oil
1, 22 g

Összes omega-3 zsírsavak (mint etil-észter)
675 mg

DHA (dokozahexaénsav)
500 mg

EPA (eikozapentaénsav)
125 mg

Egyéb Omega-3 zsírsavak
50 mg

* A százalékos napi értékek alapja egy 2000 kalóriás étrend.
† Napi érték nincs meghatározva.
Egyéb összetevők: zselatin, glicerin, tisztított (ionmentes) víz, természetes citrom aroma, szabadalmazott antioxidáns keverék [természetes tokoferolok (-tól szója), rozmaring kivonat, aszkorbil-palmitát].
Javasolt használat:  Étrend-kiegészítőként, vegyen be egy lágyzselatint naponta, étkezés közben.
FIGYELEM:  forduljon orvosához, ha szed véralvadásgátló gyógyszert.
 
DHA
 Amennyiben egy eszes gyermeket vagy unokát szeretne, adjon neki bőségesen az agy tápanyagaiból. A gyermeke agyának kifejlődése nagymértékben függ néhány létfontosságú tápanyag bőséges fogyasztásától. Azok a gyerekek, akik viszont nem fogyasztanak elegendő mennyiségben ezekből, kisebb agykapacitást érnek el, alacsonyabb intelligencia hányadossal rendelkeznek (IQ) és kommunikációs valamint nyelvi képességekben is alul maradnak jól táplált társaikhoz képest.
Ez derül ki abból az átfogó kutatásból, amit Jake Najman professzor vezetésével végeztek a Queenslandi egyetemen.  
Az agy összetevői
Az emberi agy nagyrészt, mintegy hatvan százalékban zsírból áll, amennyiben a vizet nem számítjuk. A kutatók abból a feltételezésből indultak ki, hogy a zsírnak kulcsszerepe van az agy kifejlődésében is. A kutatás célja egy omega-3 zsírsav, név szerint a DHA (dokozahexán sav) volt. Ez teszi ki az agyunk 25-35%-át valamint a szem retinájának 50-60%-át, aminek a látásélesség szempontjából van jelentősége.
DHA és a gyermekek fejlődése
A csecsemők és a kisgyermekek neurológiai fejlődésében létfontosságú a megfelelő mennyiségű DHA jelenléte. Ismert, hogy a DHA módosítja a sejthártya pár alapvető tulajdonságát. Megváltoztatja a rugalmasságát, az áteresztő képességét és kulcsfontosságú a szabályozó fehérjékkel való kapcsolatban is. Emiatt szerepe van közvetlenül az idegrendszer ioncsatornáinak tevékenységében, és a sejtek közti elektromos jelzések valamint a memória működésében. Áttételesen pedig természetesen a tanulási és kognitív képességek létrejöttében.
A születést megelőző időszak és az azt követő pár hónap során kritikus a megfelelő DHA ellátottság. Ez az az időszak, amikor a legnagyobb kárt okozhatjuk a DHA szint csökkentésével. Ez alatt az időszak alatt az anya DHA ellátottsága jelenti a magzat és a csecsemő számára az egyedüli forrást. A Queensland Egyetemen tapasztalt eredmények magyarázatot adnak arra  korábban is megfigyelt dologra, hogy az anyatejjel nevelkedett babák kognitív előnyt élveznek mesterségesen táplált társaikkal szemben.  
A koraszülöttek ugyanezen ok miatt alacsony DHA szinttel születnek. Ezt pedig csak tetézi a gyakori mesterséges táplálásuk során tapasztalt DHA hiány.
Egy általános IQ teszt azt mutatta ki, hogy átlagosan 8 IQ ponttal jobb eredményt értek el a szoptatással nevelt gyermekek a mesterségesen tápláltakéhoz viszonyítva.
 
 
Figyelmeztetés:
Ha áldott állapotban van, vagy szoptatás alatt, a termék szedéséről konzultáljon orvosával!
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó!
Ha bármilyen kérdésed lenne írj bátran, szívesen válaszolok!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Ha van egy kis időd,   nézd meg a többi termékemet is!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2015-01-18 19:11
. DHA agyserkentő 500MG 30DB VITAMIN tanulás - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése