2014. december 31., szerda

IBM Thinkpad T42 laptop (H032) - Jelenlegi ára: 1 Ft

IBM Thinkpad T42 (H032)
Hibajelenség: Eredetileg jó volt, de most nem veszi a töltést
hdd bontva
Intel Pentium M 1. 7GHz/ 512MB/ -/ combo slim/ wifi/ aksi/ cam/ 15" lcd 
* * * * *
Ezeket a laptopokat javításra, vagy bontásra ajánljuk. Éppen ezért működésükre semmilyen garanciát nem tudunk vállalni. Ügyfelektől beszámított darabok, amelyeket legtöbb esetben csak egy gyors tesztnek vetettük alá.
Kérésre tovább bontjuk, részegységeik külön is megvásárolhatók. Pld billentyűzet, inverter (ha nem ledes), optika, burkolat, alaplap, aksi, stb. ) Ezek ára 5000 Ft.  
(H.. ) jelölésű laptopok vásárlásakor, ha valaki 5 db-ot egy időben vásárol, akkor egy 6-at bónuszként választhat mellé!
* * * * * 
FONTOS:
- Inkább kérdezz vásárlás előtt, mint hogy olyat vegyél amire nincs szükséged!
- A termékeket GLS futárral küldöm, ha elfér egy borítékban, akkor mehet postán is. Más futárszolgálattal én nem küzdök, de ha valaki intézi, akkor a boltunkban átvehetőek a termékek, akár személyesen, akár futárnak átadva.
- A termékek előre utalás esetén az összeg számlánkra való beérkezésének másnapján kerülnek postázásra. A futár általában a következő nap már kézbesíti is a csomagot. Utánvéttel csak magas pozitív értékelésszám esetén küldök.
- A tesztelt használt termékekre a garancia 6 hónap, a teszteletlen vagy hibás termékekre nem áll módunkban garanciát biztosítani, ennek tudatában várjuk a liciteket.
- Több termék összevárható, de kérném jelezni ezt az igényt. Illetve az is fontos, hogy a futárdíj a csomag méretétől és súlyától is függ.
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-01-06 12:30
. IBM Thinkpad T42 laptop (H032) - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése